You are currently viewing Gyócsi Petra Riport 2024.04.25.

Gyócsi Petra Riport 2024.04.25.

✨???? Gyócsi Petra ????✨

• Milyen érzés az U16 női válogatott tagja lenni, és mi a legnagyobb célod a tornán?

“Nagyon megtisztelő érzés számomra, hogy a válogatott tagja lehetek és a hazámat képviselhetem. A célom az, hogy a mérkőzéseken mindig a maximumot nyújtsam és a lehető legjobb formámat mutassam meg. Fontosnak tartom azt is, hogy kapusként egy biztos pontot tudjak nyújtani a csapat számára.”

• Miben más a nemzetközi tornákon való részvétel, mint a hazai bajnokságokon való szereplés?

“A nemzetközi válogatott tornák egy teljesen más világ a hazai bajnokságokhoz képest, itt az országonkénti legjobbakat válogatják össze és emiatt egy nagyon technikás és fegyelmezett játékban részesülnek a csapatok. A fejlődésemben határozottan nagy szerepet játszik a válogatottban való szereplés.”

• Milyen edzésmódszerekkel készültetek fel a tornára, és miben látod ennek a legnagyobb hasznát a pályán?

“Jeges edzéseken nagy hangsúlyt fektettünk a korongkihozatalokra, támadó harmadban való játékra és természetes a speciális játék elemekre is. A taktikai elemek között nincsen fontos vagy kevésbé fontos egy szinten helyezkednek el amit a lányok egyértelműen jól tudtak alkalmazni a mérkőzéseken ami eredményességhez vezetett.”

• Milyen személyes célokat tűztél ki magad elé ezen a tornán?

“Személyes célom az, hogy 110%-ot nyújtsak a pályán. Szeretnék egy hibátlan tornát zárni és ezzel is megmutatni azt az edzői stábnak, hogy válogatott szinten számíthatnak rám.”

• Milyen tanácsot adnál azoknak a fiatal lányoknak, akik szintén szeretnének egy női válogatott tagjai lenni, és versenyezni a nemzetközi szinten?

“Tanácsként azt tudom üzenni a fiataloknak, hogy soha se adják fel! Küzdjenek, járjanak edzésekre és élvezzék amit csinálnak.“

Sok sikert kívánunk Petra! ????????✨

Hajrá Kaposvár! Hajrá KASI! videó: https://youtu.be/kad238rgAfQ?si=upnuzZOzr0819xtW