You are currently viewing Csordás Csenge Noémi – Riport  2024.05.10.

Csordás Csenge Noémi – Riport 2024.05.10.

✨???? Csordás Csenge Noémi ????✨

Bemutatjuk Csengét a Kaposvári Sportközpont és Sportiskola Jégkorong Szakosztály játékosát, Ifjúsági olimpiai bajnok 3×3, válogatott kerettag. ????????????

• Mik voltak a legnagyobb kihívások az olimpiai felkészülés során?

“Viszonylag minden gördülékenyen ment, talán a rendszeres utazást mondanám kihívásnak. Ebben az időszakban elég sokat hiányoztam az iskolából is, amit később nehezebb volt pótolni.”

• Milyen érzés volt a csapatoddal az aranyéremért küzdeni?

“Leírhatatlan érzés volt, végignézni a megtelt arénán és belegondolni, hogy kemény munka árán, de miénk lehet az arany nagyon nagy löketet adott a meccshez.”

• Milyen tanácsot adnál fiatal sportolóknak, akik hasonló célokért dolgoznak?

“Úgy gondolom a céljainkért tenni kell és küzdeni értük. Ahhoz, hogy megvalósuljanak a legfontosabb az az elszántság és a kitartás, semmiféleképpen sem szabad feladni.”

• Milyen szerepet játszik a családod és a támogatásuk a sikereidben?

“A családom egy hatalmas kincs és az, hogy mindenben segítenek,támogatnak és az, hogy sosem hagynák, hogy feladjam az álmaimat az nagyon sokat jelent nekem.”

• Milyen terveid vannak a jövőre nézve a sportpályafutásodban?

“A távoljövőt még nem elég tisztán látom ahhoz, hogy konkrét terveim legyenek, de a közeljövőre biztosan a fejlődést szeretném előtérbe helyezni, emellett a tapasztalat szerzést tűztem még ki célul.”

• Mit üzensz azoknak a fiataloknak akik most kezdik el a jégkorongot Kaposváron?

“Nagyon sok sikert és emlékezetes pillanatot szeretnék nekik kívánni arra az időre amit itt töltenek a KASIban. Egy nagyon jó és összetartó közösség tagjai lehetnek ebben a csapatban és életreszóló élményeket és barátságokat köthetnek.”

Hajrá Kaposvár! Hajrá KASI! Videó. https://youtu.be/XlPpQxUNGyE?si=pOekyZjuQkC_DLux